Official Practice, de banen zijn verkend!

Vandaag, zaterdag 25 januari, is de dag van de official practice voor team NL 50+.
Het oliepatroon is inmiddels bekend gemaakt. Het patroon lijkt niet al te moeilijk en er konden dan ook goed bespeelbare lijnen gevonden worden door de spelers. Al heeft men wel te maken met een topografie die op iedere baan weer anders is. Het wordt dus goed opletten en aanpassingen maken op het juiste moment.
Tijdens de official Practice was het mogelijk om alle banen te bespelen waardoor onze spelers zich optimaal konden voorbereiden.
 
Morgenochtend, zondag 26 januari om 9:00 uur gaan Geert Jan van Baest en Nico Thienpondt in de eerste squad dubbels van start. Om 13:30 uur volgen Ron van den Bogaard en Jack Edelaar voor hun dubbel event. De heren zien na de official practice het dubbel event met vertrouwen tegemoet en zijn vast van plan om voor de finales te gaan.
 
Maandag 27 januari is de beurt aan de dames voor hun dubbel event. Inge Hazeleger en Simone van Aalsburg bijten het spits af om 9:00 uur en Sonja Pannen en Marja van Dijk volgen hen om 13:30 uur.
 
De scores zijn te volgen via de pagina van Bowlingresults.info
 
De semi finale voor heren en dames is maandag 27 januari om 17:30 uur, daarna volgt de finale om 18:30 uur. Om 19:15 start de eerste medaille ceremonie. Natuurlijk hopen we daar ook wat Nederlandse spelers terug te zien.
 
Nieuws voor bowlers die over twee jaar ook willen meedoen aan dit ESrC: van 28 januari tot 6 februari 2022 zal Aalborg in Denemarken de gastheer zijn.