Team NL 50+ is gearriveerd in Wenen

De spelers van het Nederlandse 50+ team dat aan de European Senior Championships gaan deelnemen vanaf komend weekend zijn de afgelopen dagen per auto en vliegtuig in Wenen gearriveerd.
Gisteren zijn er al spelers bezig geweest met het verkennen van de banen van de Plus Bowling. Ook vanmorgen na het ontbijt ging een groepje bestaande uit Marja van Dijk, Marian Verhoef (reserve), Jack Edelaar en Geert Jan van Baest de banen op. Vrijdagavond gingen Simone van Aalsburg en Sonja Pannen nog wat trainen met Inge Hazeleger, Ron van den Bogaard en Nico Thienpondt die vrijdagmiddag zijn aangekomen. Het team is nu compleet.
Er was vandaag natuurlijk ook gelegenheid om wat van de mooie stad Wenen te gaan bekijken. Hetgeen een aantal spelers dan ook gedaan heeft.
 
Zaterdagmiddag 13:00 uur start het team met de official practice op het oliepatroon dat tijdens het evenement gebruikt wordt. De official practice zal tot 14:30 uur duren. Er wordt iedere 11 minuten gewisseld naar rechts naar de volgende groep banen.
Tijdens de Team managers meeting op zaterdagochtend 9:00 uur zal het oliepatroon bekend worden gemaakt.
 
Helaas zullen er, voor zover bekend, geen live scores of live stream beschikbaar zijn tijdens de ESrC. Wel worden de scores na iedere game bijgewerkt op de website van het ESrC.